B.
C.
D.
- Delikatna sałatka z paluszkami surimi
- Dorsz atlantycki w piwnym cieście
- Dorsz aromatyzowany rozmarynem
- Dorsz po japońsku
- Dorsz po tajsku
- Dorsz smażony w sosie marchewkowo - koperkowym
- Dorsz w zalewie octowej z pomidorami
E.
F.
G.
H.
I.
J.
K.
- Karmazyn - grillowany, z frytkami
- Karmazyn smażony
- Karp w galarecie
- Krewetki w cieście z sosem czosnkowym
- Kotlety rybne w zalewie
- Kotlety rybne z koperkiem
- Kotlety ziemniaczane z wędzonym śledziem
- Kotlety z łososia z kaparami i oliwkami
Ł.
- Łosoś duszony w śmietanie
- Łosoś na parze z warzywami gotowany w mikrofalówce
- Łosoś pieczony z masłem pietruszkowym
- Łosoś pieczony z pastą z suszonych pomidorów z dodatkiem czosnku
- Łosoś - szpinakowa rolada
- Łosoś w rękawie pieczony z porem
- Łosoś w sosie kaparowym
- Łosoś - zapiekany kalafior z łososiem pod brokułowym beszamelem
- Łosoś zapiekany w cieście francuskim ze szpinakiem
- Makrela pieczona z sosem tatarskim
- Makrela wędzona z ogórkową salsą
- Makrela z grilla z koperkiem i cytrynową nutą
- Makrelowa pasta / makrelowe masło
- Małże / mule świeże duszone w winie
- Marlin - stek zapiekany w sosie ziołowo-szczawiowym
- Miecznik po meksykańsku
- Miętus na maśle
- Mintaj w zalewie z pieczoną papryką i ketchupem
- Mintaj zapiekany pod ziołową śmietaną
- Miruna patagońska w chrupiącej panierce
N.
O.
P.
- Pasta twarogowo - rybna
- Pieczona papryka po portugalsku z anchoiks
- Pikantna sałatka z tuńczykiem, jajkiem, pieczarkami i papryką
- Pstrąg gotowany na parze z sosem cytrynowym
- Pstrąg łososiowy pieczony z koperkiem i masłem
- Pstrąg łososiowy pieczony z sosem śmietanowo - maślanym z rukolą
- Pstrąg łososiowy zapiekany w suszonych pomidorach z aromatycznym sosem selerowo – pomidorowym
- Pstrąg łososiowy zapiekany ze szpinakiem
- Pstrąg pieczony z porem i pomidorami
- Pstrąg smażony na maśle - z chrupiącą skórką.
- Pstrąg z wody
- Pstrąg w galarecie
S.
- Sałatka z makaronem i wędzonym łososiem
- Sałatka z mieszanką meksykańską i wędzoną makrelą
- Sandacz smażony w oleju kokosowym w otoczeniu pikantnego puree
- Sandacz śmietankowy z warzywami
- Sandacz w sosie śmietanow0 - maślanym na rukolowej łączce
- Smażony mix rybny w sosie dyniowym
- Spaghetti pełnoziarniste z owocami morza
- Stek z Tuńczyka
- Szczupak w galarecie 8. Szczupak w szpinaku i śmietanie Ś
- Śledzie gotowane w pomidorowym sosie
- Śledzie marynowane w kwasie buraczanym
- Śledzie po kociewsku
- Śledzie w oleju z cytrynową nutą
- Śledzie w śmietanie - klasyczne
- Śledzie z cebulą w pomidorach - kaszubskie
- Śledzie z kolorową papryką i cebulką
- Śledziowa kolorowa sałatka z burakiem czerwonym
- Śledziowa sałatka pikantna
- Śledziowa sałatka warstwowa
- Śledziowa sałatka z pieczonym burakiem i jabłkiem pod pierzynką
- Śledziowe masło
- Śledziowe smażone tuszki w zalewie octowej - smakowite
T.
U.
W.
Z.
Ż.
1 komentarze:
Wygląda to super. Pozdrawiam.
Prześlij komentarz