Recent Posts

piątek, 4 sierpnia 2017

Surówka z papryki i selera naciowego

Czy próbowaliście takiego połączenia? Bo ja do teraz nie. Nie zdawałam sobie sprawy jaki smaczny może być seler naciowy. Zdecydowanie częściej będę go używać. I Was również zachęcam.



Składniki:
  • Seler naciowy (połowa)
  • Papryka czerwona słodka (najlepiej podłużna)
  • Pieczarki
  • Cebula (1/2 małej)
  • Pieczarki w zalewie naturalnej
  • Sos sałatkowy ogrodowy knorr (oliwa, woda)



Wykonanie:

Paprykę i cebulę kroimy w plasterki. Seler na kawałki ok. 1,2 cm a pieczarki na 4 części. Przygotowujemy sos (dzisiaj na lenia – z paczki). Przygotowanym sosem polewamy surówkę. Mieszamy i gotowe. SMACZNEGO.

0 komentarze:

Prześlij komentarz